Rólunk - Marketing Gyorsítósáv

Ismerd Meg A Szakértői Csapatot Közelebbről

A Kisvállalkozásod NÖVEKEDÉSÉT támogató marketing vezető csapatod, akik segítenek a megvalósításában, hogy magas Profittal tudd piacra dobni, eladni termékeid és szolgáltatásaid...

(A Nélkül, Hogy Máshova Kéne Járkálnod Tanácsokért!)

Küldetésünk: "Szívügyünk a vállalkozók fejlesztése, hogy segítsük őket megteremteni az idő, a pénz és a lehetőségek szabadságát úgy, hogy szeretteikkel éljék meg az Imádok Vállalkozni életérzést."

Tudjuk, hogy mennyire csodálatos életed lehet, ha egy olyan vállalkozást építesz, ami nélküled is tud működni. 

Ahol megélheted a pénz szabadságát, mert folyamatos az érdeklődő és vevőszerzésed, s így a bevételed is. E mellett pedig megélheted az idő szabadságát is, mert megvannak az automatizmusok és folyamatok! 

Amire igazán büszke lehetsz, és amire mindig is vágytál.

A csapatunk más-más, a vállalkozásod érintő legfontosabb területek szakértői. Felvértezve a tudással, amit megtanultunk a több, mint 5500 lelkes ügyfelünkkel való közös munkával, s mindezt szeretnénk most átadni Neked. 


Pongor-Juhász Attila

Több mint 10 éves kisvállalkozói marketing, időgazdálkodási és vállalkozásfejlesztési tanulmányaimmal és gyakorlati tapasztalataimmal készen állok arra, hogy az #Imádok Vállalkozni Oktatási Programom keretén belül átadjam Neked mindazt a tudást, amit mentorként eddig megéltem a tanítványaimmal.


Borbély Bence

Bence 2011-ben csatlakozott a csapatomhoz, azaz közel 8 éve dolgozik és fejlődik velem együtt.

Minden vevőszerzési és értékesítési stratégiánk és megvalósítási kampányunk alapját ő menedzseli. Közösen dolgozzuk ki és ültetjük át gyakorlatba a legjobb technikákat.


Berka László

Laci Abban segít Neked, hogy ne hagyj pénzt az asztalon. Hogyan tudsz legendás szolgálatot, szolgáltatást nyújtani vásárlóid számára, és hogyan tudod ezt rendszerben, tudatosan előre megtervezett módon megvalósítani és működtetni, hogyan tudod elérni, hogy ügyfeleid rendszeresen újravásároljanak.Asztalos Péter

Peti egy igazi listaépítési és vevőszerzési megszállott. Az eredmények megszállottja és a konverzióké. Azt akarja, hogy megízleld a sikert, és a boldogság könnyeivel harcolj. Azon van, hogy a listaépítési és vevőszerzési stratégiákat könnyen használható és azonnal beültethető formában kapd meg, amikkel ténylegesen meg tudd adni önmagadnak a vállalkozói szabadság életérzését.


Minden vállalkozónak úgy kellene a vállalkozásához állnia, mint ahogy ti tanítjátok.

profile-pic
Bazsó Mónika
Marketing Megvalósító Klub résztvevő

Azt érzem rajtatok, hogy folyamatosan fejleszteni, jobbá tenni, tökéletesíteni akarjátok a rendszert és ezáltal minket. Azt érzem, hogy tényleg értünk dolgoztok.

profile-pic
Baranyai Dávid
Marketing Megvalósító Klub résztvevő

Fantasztikus felkészült csapat, hatalmas tudás, gyakorlatorientált tanítás, figyelem és segítségnyújtás, ami a fejlődésünket szolgálja. Tényleg legendás élményt nyújtotok!

profile-pic
Bécs Mariann
Marketing Megvalósító Klub résztvevő

A legjobban alkalmazható, kipróbált, többször tesztelt módszereket, eszközöket, ötleteket, kapunk az üzleti megvalósításunkhoz.

profile-pic
Szórádi Rózsa
Marketing Megvalósító Klub résztvevő

Eddig is ajánlottam, mert számomra hasznos volt. Hasznossága abban nyilvánult meg, hogy egy-két dolgot magamban rendbe tettem, és sok-sok dolgot a vállalkozásomban. Lényegesen növekedett a bevételem, és a kommunikációm. Olyan emberek vesznek körbe, akikkel szívesen töltöm az időmet, olyan partnereim vannak, akikben maximálisan megbízhatok. Nem utolsó sorban a szemem mindig a pályán maradt, akkor is mikor nehézségekkel kellett szembe néznem. Szóval köszönöm, és mindenkinek ajánlom.

profile-pic
Bruszt Mária
Marketing Megvalósító Klub résztvevő
[TESZT] Mennyire Unalmas A Marketinged?

Hogyan tedd a marketinged szórakoztatóbbá úgy, hogy közben megduplázod a bevételed? 

Töltsd le most az egyik, INGYENES puskámat, amivel képes leszel  
beindítani, növelni, és automatizálni a profitod a vállalkozásodban!

[TESZT] Mennyire Unalmas A Marketinged?

...avagy hogyan tedd a marketinged szórakoztatóbbá úgy, hogy közben megduplázod a bevételed?

Telszteld le magadat ebben a 29 másodperces marketing tesztben, amiben megtudhatod, hogy vajon mekkora potenciál rejlik mindabban, amibe belevágtál! Kitöltés után a személyreszabott akcióterved fog várni! 🙂

[PDF] A Hipnotikus Címsor Sablonok Titka

HOGYAN írj hipnotikusan működő címsorokat könnyen, még ha nem is tartod magad profi szövegírónak? Nincs kedved a szövegírással foglalkozni?!

Töltsd le az INGYENES címsor sablonokat most, hogy növeld a feliratkozási arányod, facebook hirdetéseid átkattintásait, növeld az értékét a termékeidnek, így növeld az árbevételed is!

>